Altijd zeker van een warm huis,
wij laten je niet in de kou staan

Traditionele installaties, lage temperatuursystemen, waaronder vloerverwarming, of de mogelijkheden om radiatoren te combineren met ventilatie en/of elektrische bijverwarming. Op elke vraag hebben wij een passend advies.

Reijnen installatietechniek, één aanspreekpunt, wel zo makkelijk…

Als u een servicecontract afsluit bij Reijnen Installatietechniek, staan wij ook buiten de normale openingstijden voor u klaar. Wij laten u niet in de kou staan!  Reijnen installatietechniek is dealer van ATAG, NEFIT en Remeha, wij hebben de meest gangbare onderdelen op voorraad. 

Warmtepompen

Dat u er een woning duurzaam en goedkoper mee kunt verwarmen weet u waarschijnlijk al, maar wist u dat u in de zomer uw woning ook kan afkoelen met een warmtepomp? warmtepompen halen warmte uit de buitenlucht waarmee een woning of bedrijfspand zowel verwarmd als gekoeld kan worden.

Gashaarden

Gashaarden, hoog rendement, milieuvriendelijk en gemakkelijk. Sfeervolle avond bij het vuur met een efficiënte gashaard. Perfectie in design, techniek en prestaties! Milieuvriendelijk en met optimaal bedieningsgemak. Wij leveren een totaalpakket, van het leggen van de gasleiding tot het afwerken van de ombouw.

Neemt voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden en voordelen van een warmtepomp of een gaskachel.

Adres

Industrieterrein Krawinkel zuid
Vouersweg 112 Geleen
T: 046-4742763
E: info@reijneninstallatietechniek.nl

KvK-nummer: 14084997
BTW nummer: NL8143.04.448 B01

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
07.00 - 17.00 uur
Zaterdag: Enkel op afspraak

Toonzaal

Op afspraak: Wij werken het liefst op afspraak, zodat wij tijd voor u kunnen vrijmaken.