Reijnen installatietechniek,
de sanitair specialist

Of het nu een aanpassing aan uw huidige badkamer betreft, een bad vervangen door een douche, of een compleet afgewerkte badkamer, bij ons bent u aan het juiste adres!

Reijnen installatietechniek verzorgt het ontwerp en de realisatie van complete badkamers in eigen beheer.

Complete badkamers

Voor elk budget kunt u bij ons terecht. In een vrijblijvend gesprek bespreken we graag uw wensen en kunnen we u goed adviseren op basis van het gestelde budget wat de mogelijkheden zijn. Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen! Als geen ander kunnen wij u in onze showroom de voor-en nadelen van diverse producten laten zien, krijgt u een eerlijk advies en een bijbehorend schetsplan met offerte.

Multipanel wanden en vloeren

Bij Reijnen installatietechniek kunt u ook terecht voor waterdichte wanden en vloeren van Multipanel. Multipanel verandert uw badkamer in een mum van tijd en tegen aanzienlijk lagere kosten in een heel bijzondere plek. Vergeet tegels en maak gebruik van moderne alternatieven. Multipanel biedt een ongelofelijk uitgebreid aantal kleuren en designs van een hoge kwaliteit - en dat alles voor prijzen die u zullen verbazen.

Neemt u voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de vele badkamer mogelijkheden.

Adres

Industrieterrein Krawinkel zuid
Vouersweg 112 Geleen
T: 046-4742763
E: info@reijneninstallatietechniek.nl

KvK-nummer: 14084997
BTW nummer: NL8143.04.448 B01

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
07.00 - 17.00 uur
Zaterdag: Enkel op afspraak

Toonzaal

Op afspraak: Wij werken het liefst op afspraak, zodat wij tijd voor u kunnen vrijmaken.