Reijnen installatietechniek,
ook voor aangepast sanitair

De veiligheid van uw badkamer of toilet is erg belangrijk, zéker als een beperking ervoor zorgt dat zelfstandig gebruik maken van uw badkamer niet probleemloos lukt. Zorgeloos onder de douche stappen, een ergonomisch klapzitje, een handige douchegreep en een drempelvrije antislip douchevloer en dat met een elegante en eigentijdse uitstraling.

Aangepast sanitair is tegenwoordig nauwelijks meer van het moderne badkamer sanitair te onderscheiden.

Eenvoudige aanpassingen zoals het verhogen van het toilet en extra steun op de juiste plaats maken het mogelijk om de dagelijkse verzorging zelfstandig en veilig te blijven doen. Reijnen installatietechniek kan u helpen met het hele ontwerp van uw badkamer en u goed adviseren bij de keuze van geschikte hulpmiddelen.

Unieke toonzaal

In onze toonzaal vind u naast actuele opstelling diverse toepassingen, waarbij sanitaire hulpmiddelen zijn geïntegreerd, zonder dat hier de aandacht op wordt gevestigd. Zo vindt u er hulpmiddelen variërend van wandbeugels tot een werkende closetzitting met ingebouwde onder douche. Functioneel of design. Deze toonzaal is uniek, want Reijnen installatietechniek is een van de weinige bedrijven die zich heeft toegelegd op aangepast sanitair.

Adres

Industrieterrein Krawinkel zuid
Vouersweg 112 Geleen
T: 046-4742763
E: info@reijneninstallatietechniek.nl

KvK-nummer: 14084997
BTW nummer: NL8143.04.448 B01

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
07.00 - 17.00 uur
Zaterdag: Enkel op afspraak

Toonzaal

Op afspraak: Wij werken het liefst op afspraak, zodat wij tijd voor u kunnen vrijmaken.