Projecten waar we trots op zijn

Al sinds 1975 vertrouwen steeds meer opdrachtgevers uit verschillende branches op de kennis en expertise van Reijnen Installatietechniek.

Renovatie
Reijnen installatietechniek is thuis in diverse renovatie-projecten, van particulier tot zakelijk. In het filmpje hieronder ziet u een aantal projecten voorbij komen waar Reijnen installatietechniek aan meegewerkt heeft. Van een voormalige boerenstal (Mesch), particuliere woningen (badkamer, keuken en aanbouw), maar ook diverse horeca gelegenheden zoals: Brasserie Tapijn (Maastricht), restaurant “Aan de Meule” (Beek), brasserie Abshoven (Munstergeleen), de Proosdijschuur (Meerssen) en Schitzelparadies (Maastricht), maar ook hotels zoals Kasteel Wittem.
Nieuwbouw
Ook in de nieuwbouw is Reijnen installatietechniek thuis, zowel in de private en commerciele sector. Van complete badkamer, verwarming (vloerverwarming en direct gestookte luchtverwarmers), maar ook regenwaterinfiltratievoorziening. In 2013 hebben wij in totaal circa 4000 meter ondergrondse afvoerleidingen in p.v.c en pe gemonteerd, voor vuilwaterafvoeren en leegloopleidingen van de sprinklerinstallatie van het distributiecentrum van de Action (Echt). Tevens hebben we water-en afvoerleidingen, de brandbestrijdingsinstallatie en het complete sanitair verzorgd van alle kantoortorens genaamd "De Heeren" aan de Amerikalaan te Maastricht Airport.
Adres

Industrieterrein Krawinkel zuid
Vouersweg 112 Geleen
T: 046-4742763
E: info@reijneninstallatietechniek.nl

KvK-nummer: 14084997
BTW nummer: NL8143.04.448 B01

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
07.00 - 17.00 uur
Zaterdag: Enkel op afspraak

Toonzaal

Op afspraak: Wij werken het liefst op afspraak, zodat wij tijd voor u kunnen vrijmaken.