Nieuws

Collega's gezocht!

21-01-2019

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's!

Ben je op zoek naar een afwisselende baan, heb je een no-nonsense mentaliteit, een flinke dosis doorzettingsvermogen en wil je graag in teamverband met ons meewerken aan de meest uiteenlopende projecten?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Neem vandaag nog contact met ons op!

Hotel Fitz Roy Maastricht (Sphinxkwartier) geopend!

07-09-2018

In Maastricht hebben wij onlangs de laatste werkzaamheden binnen Hotel Fitz Roy afgerond.

Het voormalige hotel Pauwenhof aan de Boschstraat in Maastricht (Sphinxkwartier) is compleet gerenoveerd, en voorzien van nieuwe badkamers, een nieuwe cv-en warmwatervoorziening een nieuw bargedeelte en een frisse look.

 

Proosdijschuur Meerssen

11-07-2017

Nog voor de bouwvak wordt door ons gestart met de renovatie van de monumentale Proosdijschuur op de Markt in Meerssen.
De hoeve krijgt een kwalitatief hoogwaardige invulling, waarbij verschillende functies elkaar aanvullen: een unieke combinatie van kwaliteitshoreca en een raadzaal. Dit vraagt wel om een ingrijpende verbouwing van het Rijksmonument. Aan de voorzijde wordt tevens een aanbouw gerealiseerd. Deze verwijst naar een gedeelte van de oude Proosdijschuur dat hier begin vorige eeuw stond. De oplevering staat gepland in het voorjaar van 2018.

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Wij denken graag vooruit!

03-06-2017

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Graag denken wij met u mee!
Met net dat beetje extra aandacht komt de badkamer van uw dromen binnen handbereik! Meer weten? U bent van harte welkom! Laat u ons even weten wanneer u wilt komen, dan zorgen we dat de koffie klaar staat!

Eerste EnviLine warmtepompen in bedrijf!

29-04-2017

De eerste twee Enviline warmtepompen zijn gemonteerd in Einighausen en Maastricht.
Door de toepassing van cv-ketels in combinatie met een warmtepomp kan naar wens worden verwarmd of gekoeld met behulp van buitenlucht, om zodoende een gasbesparing te behalen. In combinatie met pv-panelen is zelfs "nul op de meter" haalbaar. Meer informatie? Neem contact met ons op!

In uitvoering: Uitbreiding 4+ Bouwmaterialen in Holtum

29-04-2017

In Holtum zijn wij gestart aan de uitbreiding van het opslag-en distributiecentrum van 4+ Bouwmaterialen.
De bestaande opslagloodsen worden gedeeltelijk gerenoveerd, en er worden nieuwe opslagloodsen gebouwd. Onze werkzaamheden op dit projekt omvatten onder andere: Sanitairgroepen, waterleidingen,verwarming, riolering, gasleidingen en de gehele brandbestrijdingsinstallatie in het nieuwbouwgedeelte.

NIEUW! Wastafelmeubels OP MAAT!

04-06-2016

Wij hebben ons assortiment uitgebreid met MAATWERK wastafelmeubels in 12 frontkleuren en 60 verschillende kleuren wastafels in 5 verschillende materialen. De mogelijkheden en toepassingen zijn vrijwel eindeloos te combineren. Meer informatie? Loop binnen in onze showroom.

Wij bestaan 65 jaar!

13-01-2016
Dit jaar vieren wij vol trots ons 65-jarig bestaan!!

MultiPanel; waterdichte wand, vloer-en plafondpanelen

27-05-2015

Nieuw in onze showroom! 
MultiPanel waterdichte wand, vloer-en plafondpanelen. Uitermate geschikt voor toepassingen over bestaand tegelwerk heen! Nieuwsgierig? Kijk snel hier >