Centrale verwarming

Reijnen Installatietechniek is de aangewezen partij voor het (ver)plaatsen van een radiator, of het monteren van een nieuwe CV-ketel. Onze jarenlange ervaring heeft bewezen: we doen het graag en goed!

CV-ketels
Al geruime tijd is Reijnen Installatietechniek een Atag Selectdealer en Nefit Dealer. Dat houdt in dat u bij ons terecht kunt voor alle mogelijke systemen voor particuliere en projectmatige toepassingen. Bovendien hebben wij vrijwel alle gangbare Atag en Nefit onderdelen op voorraad. Zie voor meer informatie www.atagverwarming.nl of www.nefit.nl.

 

Meer informatie
Neemt u voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze toonzaal, waar u diverse soorten radiatoren kunt bekijken, of wij u desgewenst meer informatie kunnen geven over de vele mogelijkheden op het gebied van verwarming.

Wij staan altijd voor u klaar
Als u een servicecontract afsluit bij Reijnen Installatietechniek, staan wij ook buiten de normale openingstijden voor u klaar. Bij problemen met uw CV-ketel in de avonduren of in het weekend laten wij u niet in de kou staan!