Showroom

Wilt u heel graag een nieuwe badkamer,maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Kom dan vrijblijvend langs om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen! Als geen ander kunnen wij u in onze showroom de voor-en nadelen van diverse produkten laten zien, krijgt u een eerlijk advies en een bijbehorend schetsplan met offerte. Denk hierbij aan MultiPanel wandpanelen, maatwerk bladen en badkamermeubels, douches, baden, radiatoren, cv-ketels, warmtepompen en gashaarden.

Wij kunnen het ons haast niet voorstellen, maar kunt u bij ons niet vinden wat u zoekt? Geen enkel probleem, wij verwijzen u door naar ruimer opgezette toonzalen. Vind u het prettig als wij met u meegaan? Dat is te regelen! Zelfs als u compleet ontzorgd wilt worden in de realisatie van uw bouw-of verbouwplannen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een compleet pakket samen met onze vaste partners, van ontwerp (en eventuele vergunningsaanvraag) tot het compleet schoon en ingericht opleveren van uw woonprojekt.

Wilt u meer meer weten over onze maatwerkoplossingen? Neem contact met ons op zodat wij tijd voor u vrij kunnen maken! U bent van harte welkom!!